فونت کوک از دستهی فونتهای مناسب متن با ساختار هندسی است. اگرچه اسکلت کلی فونت کوک مشابه دیگر فونتهای هندسی فارسی است اما ظرافتهای اجرا معاصر است. برشها قلم کمی زاویه دارد. بعضی مفصلها دارای شکست و زاویه تند است. و خمیدگیهای خارج از قاعده در برخی حروف دیده میشود. همه این ظرافتها کمک میکند بافت بهتری در متن ریز به دست آید و روان خوانی افزایش یابد.
فونت کوک بیشتر مناسب موضوعات معاصر تبلیغاتی، طراحی رابط کاربری و محتوای شبکههای اجتماعی است. فونت کوک مناسب متن است اما شاید برای خواندن متنها خیلی بلند ایدآل نباشد.
شکل گیری فونت کوک:
طراح فونت کوک میگوید: ایده طراحی فونت زمانی به ذهنم رسید که در حال طراحی یک پوستر تبلیغاتی بودم. خواستار فونتی بودم که تلفیقی از خطوط هندسی و خوشنویسی باشد و همچنین همنشینی خوبی با فونتهای لاتین داشته باشد.
طراحی و ساخت نرمافزاری فونت کوک از بهمن 1400 شروع و شهریور 1402 تمام شد.
روند طراحی و کوک کردن حروف:
در آغاز فونت کوک هندسی و ساده بوده، اما در مراحل بعد با اعمال استایل پیچش قلم و چندبار اصلاح و بازبینی به فرم کنونی رسید. تلاش شده است اجزای این فونت با یکدیگر کوک باشد و ظاهر مقبول داشته باشه.
تنوع وزن و زبان در فونت کوک:
فونت کوک دارای 6 وزن (ExtraLight, Light, Regular, Medium, Bold, ExtraBold) است و از زبان فارسی، عربی، کردی، اردو و انگلیسی پشتیبانی میکند.
برای فونت انگلیسی آن از فونت اوپنسورس Athiti استفاده شده است.